پذیرش اینترنتی

برداشتن كدورت سطحي قرنيه

چهار شنبه 25 اسفند 1395
بازدید: 36288

 

کدورت قرنیه چیست؟

قرنیه (cornea) بافت شفافی در جلوی چشم است که در تصویر 1 به خوبی قابل مشاهده می باشد. شبکیه (retina) در چشم نقش فیلم در دوربین عکاسی را دارد. این بخش، از تصاویر عکس گرفته و آن را برای مغز ارسال می کند. برای آنکه تصاویر برای شبکیه به خوبی قابل ثبت باشند، قرنیه بایستی شفاف باشد. اگر قرنیه چشم فرد دچار کدورت یا زخم شده باشد، مانع از انتقال مناسب نور و تصاویر به شبکیه می گردد. بدین ترتیب تصاویر ارسالی به شبکیه، غیر طبیعی بوده و منجر به بینایی ضعیف در فرد خواهد شد.

 

 

کدورت قرنیه می تواند در اثر هر چیزی که منجر به زخم قرنیه می شود، ایجاد گردد. شایع ترین دلایل ایجاد کدورت قرنیه، آسیب ها و عفونت های چشمی است.

 

تصویر 1- بخش های مختلف چشم

 

روش های درمانی کدورت قرنیه چیست؟

روش های اندکی وجود دارند که به کمک آنها می توان بافت زخمی روی سطح قرنیه را برداشت. تعیین بهترین روش برای درمان کدورت قرنیه کاملا بستگی به این دارد که زخم قرنیه نخستین بار در اثر کدام عامل به وجود آمده است.

چنانچه زخم قرنیه یا کدورت قرنیه خفیف باشد، نیاز به درمان خاصی نخواهد داشت. استفاده از لنز های تماسی مخصوصی که توسط چشم پزشک متخصص تجویز می شوند، گاهی اوقات می تواند میزان بینایی شما را بهبود دهد. این لنز ها قادر خواهند بود نامنظمی های سطح قرنیه را که در اثر زخم قرنیه به وجود آمده اند، هموار سازند.

برخی از بیماران- با توجه به دلایل ایجاد زخم قرنیه- برای برداشتن بافت زخمی سطح قرنیه نیاز به پیوند قرنیه خواهند داشت، به ویژه اگر زخم قرنیه جدی و خطرناک باشد؛ در موارد دیگر، برداشتن بافت های کوچک زخمی سطح قرنیه به کمک لیزر درمانی انجام خواهد شد. انتخاب بهترین روش درمانی برای مشکل شما همواره توسط چشم پزشک متخصص تعیین و توصیه می گردد.


   نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.